Dodatna ponuda

Objekt obiteljskog smještaja Raspor nalazi se u blizini svih važnijih prometnica i idealno je rješenje za one koji žele da im boravak u Opatiji bude dinamičan i aktivan.
Na manje od sat vremena vožnje u okruženju Opatije nalaze se neki od najljepših i najznamenitijih turističkih i prirodnih atrakcija Hrvatske.
U nastavku teksta dajemo vam samo neke od prijedloga kako i gdje provesti dan na manje od sata vožnje od obiteljskog smještaja Raspor.


Park prirode Učka

Smještena na jednoj od najsjevernijih točaka Mediterana,Učka zbog svoje visine i položaja oduvijek vizualno dominira Istrom i Kvarnerom.U samo 160 kvadratnih kilometara koliko danas obuhvaćaju granice Parka prirode Učka izmjenjuju se različiti krajolici,mikroklime,vrste,staništa,geološka obilježja,arhitektura,običaji…
A u to kakve sve poznate i nepoznate tajne prirode i čovjeka krije Učka možete se uvjeriti na bezbroj načina:s ruksakom na leđima, fotoaparatom u ruci,sa sjedala brdskog bicikla,uz vruće marune ili pak sa alpinističkog užeta-izbor prepuštamo vama!

www.pp-ucka.hr

Platak

Na oko pola sata vožnje autom od Rijeke nalazi se malo,obiteljsko skijalište s brojnim mogućnostima za rekreaciju,kako ljeti tako i zimi.Jedino skijalište s kojeg možete uživati u pogledu na more!

www.platak.hr

Plitvička jezera

Područje Plitvičkih jezera ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe,što dokazuje i upisivanje na UNESCO-vu listu svjetske  prirodne i kulturne baštine.
Prostrani šumski kompleksi,iznimne prirodne ljepote jezera i slapova,bogatstvo flore i faune,planinski zrak,kontrasti jesenjih boja,šumske staze i drveni mostići i još mnogo toga dio su neponovljive cjeline.

www.np-plitvicka-jezera.hr/

Linkovi
Nacionalni park Brijuni
www.brijuni.hr

Postojnska jama
www.postojnska-jama.si
Copyright Aurora Marketing
Free Counter
Info

Emica Raspor

Kvarnerska cesta 75 A,Matulji - Opatija

Tel.00385/51/276-409

Gsm.00385/98/164-7576
       00385 /91/558-4778

E-mail : egon.raspor@ri.t-com.hr

Web : www.guesthouse-raspor-opatija.hr

          www.bedandbreakfast-opatija.com